WOK TO GO UTRECHT MARIAPLAATS

WOK TO GO UTRECHT MARIAPLAATS FRESH, FAST, HEALTHY and TASTY!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2391 beoordelingen
16 mei 2018 om 0:02 De bezorgtijd bedroeg 1 uur en 45 minuten, waardoor ik het eten niet kon opeten ivm een afspraak. Er is geen excuses aangeboden oid en daarmee vind ik de service erg matig. Jammer want tot vandaag had ik uiterst goede ervaringen met wok to go!
13 mei 2018 om 23:50 Sweet chill chicken.... iedere locatie wtg wel besteld... mariaplaats meerdere keren nu... als er 3 stukjes kip in zitten ist veel.
10 mei 2018 om 19:53 Weinig saus, fruit/groente bij sweet & sour checken met rijst. Dit is de derde keer zo bij wok to go Mariaplaats. Bij de Burgemeester Reigerstraat snappen ze wel de hoeveelheden verdeling....
9 mei 2018 om 21:52 Me bestelling was lekker warm precies op tijd
1 mei 2018 om 15:24 Vorige keer was het 4 sterren. Nu kom ik niet verder dan 2. Weinig groente. Weinig smaakvol. Jammer, want ik had juist hier weer besteld omdat het vorige keer zo lekker was. Incidentje hoop ik.
30 apr 2018 om 12:57 Hele snelle service. 18.04 besteld. 18.30 bezorgd. Eten was erg lekker.
20 apr 2018 om 8:00 Bestelling kwam een uur te laat, weinig kip. Plus het zijn dikke noodles dus je kunt het net zo goed bami noemen.
16 apr 2018 om 14:21 Aan de maaltijd zat niet heel veel smaak. Verder had ik aangegeven zonder de paddestoelen mix, maar helaas was hier geen gehoor aan gegeven en zat er best veel in. Bezorging; de tijd was netjes, alleen allemaal sap gelekt waardoor alles onder zat.
11 apr 2018 om 23:41 We hadden sweet chili shrimp met nasi en tornado shrimp met noedels maar kregen helaas twee keer noedels. Zelf vind ik noedels niet zo lekker
8 apr 2018 om 22:02 Helaas slechte hap, 90% noodels met 4 stukjes kip; verder niks. Heb de teriyaki kip besteld. Meteen ook de laatste keer.
4 apr 2018 om 16:44 Bezorger was vriendelijk. Eten was lekker.