WOK TO GO UTRECHT MARIAPLAATS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2902 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok To Go Utrecht Mariaplaats. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 23:29 Duurt echt lang
20 feb 2024 om 21:59 Het eten was lekker alleen het bezorgen heeft 2 uur geduurd ( bezorgen via thuisbezorgd)
19 feb 2024 om 22:59 Wok teriyaki was goed Edamame was niet goed niet lang gekookt te hard. Zonde van mijn geld
18 feb 2024 om 1:42 Ik ben werkzaam in de zorg, ik heb om vaste tijden pauze. Om 17.05 uur mijn eten besteld; het kwam pas om 19:30 uur aan. Belachelijk! Contact gehad met 'wok2go' maar die zei alleen dat het eraan kwam. Geen sorry, niets... belachelijk. Nooit meer!
20 jan 2024 om 21:41 Was niet te eten, het was niet vers. Zonde van mijn €37.-
18 jan 2024 om 18:26 Het eten bestond meer van noedels dan vlees en groenten dus combinatie vond ik niet in balans
17 jan 2024 om 19:13 Garnalen besteld. Maar niet gekregen. Dat gebeurt vaker.
13 jan 2024 om 21:30 Customer service below zero and waiting 1.45 hours to receive my food. On the phone I called she was “ I just speak Dutch “ and in a very rude way she hanged up.
22 dec 2023 om 8:26 Helaas was mijn eten wéér koud geleverd,de bezorger deed er erg lang over. Dat was niet de schuld van Wok To Go. Ik heb van thuisbezorgd een telefoontje gekregen,dat ik mijn geld terug krijg +een bon voor 10% korting. Heel erg mooi wat een service.
10 dec 2023 om 18:13 lekker eten
8 dec 2023 om 14:38 De wok gerechten waren prima. De loempia echter nog helemaal zacht en koud vanbinnen( niet gaar??) die hebben we voor de zekerheid maar niet gegeten… zonde want ze zijn vrij prijzig!