WOK TO GO UTRECHT MARIAPLAATS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2926 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok To Go Utrecht Mariaplaats. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 11:14 Groenten waren rauw, teryaki niet te bekennen. Extra betaald voor cashewnoten zaten er niet bij.
19 mei 2024 om 19:06 Je vraag om extra kip je betaalt 2.40 er voor maar was ver te zoeken erg zonder is allemaal al zo duur
17 mei 2024 om 10:56 Eten was weer lekker, maar bezorger weet de weg niet in Utrecht. Zag op de track & trace dat ze een gigantische omweg maakte (Catharijnesingel) , terwijl ik een paar meters rechtdoor van de Mariaplaats woon.
14 mei 2024 om 18:27 Smaakte prima op naar een volgende x
10 mei 2024 om 11:17 Gesmuld van de Beef Teriyaki. Ik mis nog steeds de Red Roedjak Beef, jammer dat die niet meer te bestellen is.
9 mei 2024 om 17:13 Alles Top. Super schnell und auch die Lieferung an den Bus hat super geklappt
5 mei 2024 om 20:39 Heerlijk!
24 apr 2024 om 23:10 Erg lekker en precies op de geboekte tijd afgeleverd!
19 apr 2024 om 2:39 we hadden chicken tenders besteld maar kregen in plaats daarvan loempia’s. Daarnaast was de kip in de wok niet krokant
8 apr 2024 om 1:06 3 UUR GEWACHT OP MIJN ETEN! Ik vroeg om extra saus kreeg ik niet noodels plakte aan elkaar! Nooit meer hier bestellen
6 apr 2024 om 22:40 Kan helaas geen 0 sterren geven. Bestelling is nooit geleverd restaurant is gesloten en ze annuleren niks. Nooit meer bestellen
30 mrt 2024 om 23:42 Slechte service!!! Zat gewoon een dikke pluis met groens in het vlees en beweren dat dat niet mogelijk is. Nooit meer!!!!