WOK TO GO UTRECHT MARIAPLAATS

WOK TO GO UTRECHT MARIAPLAATS FRESH, FAST, HEALTHY and TASTY!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2682 beoordelingen
23 nov 2021 om 9:28 wok noodles waren met veel te veel vet gebraden, kreeg er buikpijn van
20 nov 2021 om 22:55 Ik had wok garnalen besteld. Kreeg wok kip. Terwijl ik kip niet lust. Ik probeerde jullie te bereiken heb 4x gebeld. Er werd gewoon niet opgenomen. Vond dat echt minder. (lange smeestraat)
12 nov 2021 om 20:20 De smaak was veel te dik. Bezorging was 30m maar kwam 20 min erbij. Wel beetje jammer
8 nov 2021 om 23:01 Hotwings waren ijskoud heb ze zelf moeten opwarmen en wok was oke. Heb geen gratis bucket rolls gekregen zoals geadverteerd. Eerste en laatste keer.
7 nov 2021 om 22:08 Wat is er gebeurd met Wok To Go?! Ten 1ste had ik al een kopmerking ingediend mbt de bon wat niet klopt met het bedrag dat ik hb moeten betalen. Nadat ik mijn klacht had ingediend begon ik aan de noodles met kip. Letterlijk 1 stukje kip,geen groente
30 okt 2021 om 21:25 De voorbereiding en levering duurden veel te lang. De koerier heeft ook mijn adres niet gelezen en heeft niet de juiste appartement gebeld. Niet zo goed deze keer.
22 okt 2021 om 14:37 Het eten was lekker en warm. Voor mij was het teveel, eet er vandaag nog van.
15 okt 2021 om 20:37 Bezorging duurde lang dit keer! In die wok zat geen eens groente veelste duur zat meer noodles in.
12 okt 2021 om 21:45 Goed warm eten, ruime porties! Iets eerder dan aangegeven tijdstip maar top service! Thanks!
6 okt 2021 om 18:09 Het eten was vies en de kip was niet goed gaar. Het eten stonk en toen we erover belden met Wok to go kregen we chagrijnige mensen aan de telefoon. Slechte zaak, ik raad niemand aan hier eten te bestellen.
30 sep 2021 om 22:12 Het leek net kattenvoer
16 sep 2021 om 21:57 De bezorger mag wel wat vriendelijker zijn. Kreeg het gewoon in mijn handen gedrukt ipv overhandigen.