WOK TO GO UTRECHT MARIAPLAATS

WOK TO GO UTRECHT MARIAPLAATS FRESH, FAST, HEALTHY and TASTY!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2406 beoordelingen
16 aug 2019 om 7:20 Grote bestelling gedaan via Thuisbezorgd.nl Het woord zegt het al THUISBEZORGD. Helaas wordt er dus niet bezorgd maar dien je de bestelling af te halen. Bellen, miscommunicatie en uiteindelijk lauw eten.
11 nov 2018 om 20:58 Ik vond het heerlijk!
24 jun 2018 om 22:59 Bezorging duurde dik een uur. De loempias en gefrituurde garnalen waren zompig en bijna nat. De noedels en rijst waren omgewisseld per gerecht dus dat klopte ook niet en bij ons 2-persoons menu zou ijs zitten maar is niet ontvangen. Slechte zaak.
14 jun 2018 om 22:54 Te laat bezorgd. Moest bestelling annuleren. Wel excuus gekregen en aanbod een keer een bestelling gratis te plaatsen.
14 jun 2018 om 18:55 Bru 3 uur lang ga fietsen
4 jun 2018 om 21:50 Ik heb niet per se op de tijd gelet, maar dat was ook zeker niet nodig. Wat een snelheid en wat een kwaliteit! Ga zo door!
28 mei 2018 om 21:26 Ik had noedels besteld, dat stond ook op het doosje aangegeven, alleen kreeg ik rijst. Ik had enorme honger en lust ook rijst, dus ik heb het opgegeten. Het smaakte verder prima
16 mei 2018 om 0:02 De bezorgtijd bedroeg 1 uur en 45 minuten, waardoor ik het eten niet kon opeten ivm een afspraak. Er is geen excuses aangeboden oid en daarmee vind ik de service erg matig. Jammer want tot vandaag had ik uiterst goede ervaringen met wok to go!
13 mei 2018 om 23:50 Sweet chill chicken.... iedere locatie wtg wel besteld... mariaplaats meerdere keren nu... als er 3 stukjes kip in zitten ist veel.
10 mei 2018 om 19:53 Weinig saus, fruit/groente bij sweet & sour checken met rijst. Dit is de derde keer zo bij wok to go Mariaplaats. Bij de Burgemeester Reigerstraat snappen ze wel de hoeveelheden verdeling....
9 mei 2018 om 21:52 Me bestelling was lekker warm precies op tijd